sâmbătă, 21 mai 2011

MINCIUNILE UNUI DIRECTOR DE VANZARI - CONARG REAL ESTATE

Aurelian Nicolae a sugerat intr-o sedinta a Adunarii Generale a proprietarilor din RDS, care a avut loc pe 17 aprilie 2010, sa organizeze o Adunare Generala Extraordinara pentru analiza si revocarea comitetului executiv.

La procesul care a avut loc pe data de 19 mai...deci la 1 an distanta, Aurelian Nicolae neaga faptul ca sugereaza organizarea aceastei sedinta, neaga faptul ca sugereaza ordinea de zi a sedintei prin ANALIZA si REVOCAREA comitetului executiv si neaga faptul ca ar fi stiut de organizarea Adunarii Generale extraordinare la 7 zile dupa ce a fost propusa. (in sprijinul afirmatiilor mele am sa aduc si declaratia data de AN la judecatoria sectorului 3). Haideti sa vedem impreuna adevarul.


ps - pentru necunoscatori AN este cel in costumul inchis din stanga individului in tricou rosu

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ataseaza de titlul acestui post si numele companiei pe care o reprezinta! Astfel vor ajunge aici si alti viitori cumparatori!

Adrian spunea...

Astia sunt niste nenorociti dementi care si-au batut joc de soarta unor tineri jefuindu-i la drumul mare.

vecinul din rds spunea...

Si noi o sa-i dam in judecata pe clauzele castigata de vecinul nostru vis a vis de QPM. Azi le trimitem o notificare si daca nu primim un raspuns afirmativ urmeaza OPC-ul pe clauze abuzive plus procesul. Bafta multa tuturor.