duminică, 27 februarie 2011

In premiera cu Carmen Avram de la 1 Martie

„În premieră" cu Carmen Avram este cu adevărat o premieră pe piața românească. Emisiunea se definește extrem de simplu: „excelență în jurnalism”. De la subiectele alese până la felul în care sunt filmate și împachetate, „În premieră” înseamnă forță, diversitate și nu în ultimul rînd, întoarcerea la noțiunile de bază ale jurnalismului.

La acestea adăugăm datele tehnice care, desigur, vor aduce o nouă... premieră: pentru prima oară o producție Antena 3 e filmată și montată full HD.

Emisiunea conține reportaje din domenii diferite, acoperind trei genuri jurnalistice: anchete, portrete de personaje excepționale și fenomene sociale.

Anchetele vor scoate la iveală cazuri incredibile (de la mari cazuri de corupție la dosare de incompetență a autorităților sau dovezi de inconștiență din partea unor oficiali cu rang înalt). Reportajele despre fenomenele sociale vor prezenta de la tendințe în modă până la mult mai puțin strălucitorul consum de substanțe interzise în rândul tinerilor.

Telespectatorii vor descoperi oamenii din spatele vedetelor din lumea întreagă, dar vor vedea, de asemenea, povestea unor supra-oameni, care au făcut, fac și vor face lucruri incredibile. Poveștile care vor fi modele pentru mii de români.

Aceasta e, pe scurt, emisiunea - magazin „În premieră", cu Carmen Avram.
sursa - Antena3

2 comentarii:

Petrisor spunea...

Stelian, dar nu ne-ati spus la ce ora se va difuza. Multumesc

Stelian Muscalu spunea...

Lansarea oficiala o sa fie marti 1 Martie ora 21:00. Dupa care emisiunea o sa fie in introdusa in grila in fiecare duminica seara de la ora 21:00 pe Antena 3