joi, 2 decembrie 2010

Unul dintre cei mai mari doctori pe care i-a avut vreodata Romania traieste izolat

A salvat zeci de mii de vieti. Iar lumea l-a rasplatit cu uitare. Unul dintre cei mai mari doctori pe care i-a avut vreodata Romania traieste izolat, intr-o camera a spitalului in care a lucrat cateva decenii. Asteptand sa ii aduca cineva o supa calda sau o ceasca de cafea. Va prezentam in aceasta seara povestea plina de dramatism a lui Alexandru Pesamosca, un chirurg de geniu, scos fortat la pensie.

3 comentarii:

BlaxxunRomania spunea...

Am o nelămurire. De ce nu primește donații ? Nu are donatori ? Atunci de ce se face circ pe seama acestor oameni care intradevar au fost performanti in domeniul lor de activitate ?
Pe cine crede ca prosteste autorii acestor informatii cu substrat politic ?
Pe cine crede ca prosteste cei care spun ca romanii regreta ideologia comunista ? Romanii regreta civilizatia care era in timpul comunismului, atunci nu era tigania care este astazi in plina ascensiune.
Ce zici prietene ? Ma poti contrazice ? Sau esti si tu un adept al revansei tiganesti ?

Stelian Muscalu spunea...

zic in primul rand ca nu suntem prieteni. In al 2-lea rand zic ca ar trebui sa incerci sa faci acordul intre subiect si predicat si nu in ultimul rand spun ca nu ai inteles nimic

BlaxxunRomania spunea...

Am scris 'prietene', cu sensul de 'cumetre'. :-)
Cât despre acorduri gramaticale, eu te rog să nu mă înjuri. ;-)
Și ce este de priceput ? Tu nu vezi că suntem mințiți sistematic ? Tu nu vezi că niște nebuni ne cred proști ? Și insistă diabolic cu mesajele lor otrăvite ?
Trezește-te domnule, nu a fost nicio revoluție, a fost un război purtat de occident contra estului, un război pe care l-am pierdut, și nu ne dăm seama de această realitate. Ne-au bătut cu Europa Liberă, cu Vocea Americii, și cu alte posturi de radio, dar jegoșii cică au făcut revoluție. Nu meștere, am luat-o pe coaje la fel ca cei din America Latină ...
Barosane, ăștia fac caca pe noi, iar noi zicem că așa e capitalismul. ;-)
Panaramele au ciordit totul, iar acum ne spun de la televizor, că vai ia uite unde ne-au adus ăștia care ne guvernează acum.
Trezește-te cumetre, că purceaua e moartă în coteț și s-a împuțit.