miercuri, 28 iulie 2010

Pe cine a suparat Cristi Tabara?


Citesc zilele acestea in presa un articol "senzational"... Cristi Tabara a violat o fetita de 12 ani. Pe langa titlurile oribile date de Libertatea, subiectul in sine mi se pare unul deplasat. Am stat si m-am gandit cine si de ce ar vrea sa faca o asemenea mizerie. Scenariile sunt multiple - plecand de la postul de director de programe din TVR ravnit de o multime de reprezentanti ai clientelei politice pana la o razbunare a unei individe labile psihic. Oricum totul se reduce la un scenariu.

Aseara a venit si comunicatul Parchetului care spune că “purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 nu a confirmat existenţa pe rolul acestei unităţi de parchet a respectivei cauze, întrucât nu a fost înregistrată această cauză la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2, iar la numărul de dosar indicat în articolul de presă figurează o altă cauză având alt obiect şi alte părţi”.
Concret, Biroul de Presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie confirmă existenţa unei plângeri în acest caz, dar infirmă existenţa unui dosar penal. „Prin urmare, existenţa unei plângeri nu echivalează cu existenţa infracţiunii reclamate de persoana care a sesizat organele judiciare. Scopul actelor premergătoare este, potrivit normelor procesual penale, tocmai stabilirea existenţei sau inexistenţei aspectelor pentru care o persoană a sesizat organele judiciare”, precizează sursa citată.

Prin urmare cine are interesul sa-l denigreze pe Cristi Tabara? Este foarte probabil ca raspunsul la aceasta intrebare sa nu-l primim niciodata.

3 comentarii:

Darael spunea...

In curand toti cei care nu il ling in cur pe basescu o sa aibe una, doua sau noua acuze de acest gen....

Inca nu ati inteles ca seful acestei tari este un securist si tot sistemul functioneaza precum securitatea aniulor 50 cand el a fost crescut ?

Minciuna, santajul, acuzele nefondate si procesele publice... toate sunt evidente.

Nota: eu sper ca tanarul Cristi sa ii dea in judecata si sa le ia banii pentru calomnie. E tot ce ii doare, sa fie lasati fara bani.

Stelian Muscalu spunea...

mie Cristi mi s-a parut un tip tottal apolitic...
e drept ca traim printre securistii nenorociti ai epocii de aur... dar vb aceaa ... cu Cristi ce au avut

Ferentz spunea...

Hello!

Moisa Adrian, pictor aerografist Iasi pe Tunning Auto.
Site-ul cu picturile mele (1700 vizite/luna in crestere): http://www.adrianmoisa.ro
As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post).

Adrian Moisa, aerografie auto

Y!mess desene_aerograf, mail desene_aerograf@yahoo.com sau la telefon 0743521412.
Mii de multumiri, Adrian

P.S. E o mizerie stirea asta in legatura cu Cristian Tabara. Cineva il ataca.