vineri, 6 aprilie 2012

Apple vs GooglePentru prima dată în istorie acţiunile Apple au ajuns mai scumpe decât cele ale Google. Apple a închis ziua de ieri cu un preţ de 633,38 de dolari pe acţiune, faţă de Google, care a închis cu 632,32 dolari. Preţul pe acţiune nu înseamna mare lucru, însă este interesant în contextul creşterii competiţiei între cele
două companii. În ultimii 5 ani preţul acţiunilor Apple a crescut cu peste 550% în timp ce acţiunile Google au crescut cu doar 34%. Legat de competiţia directa cu Google, Steve Jobs credea despre Android că ar fi o copie furată a iPhone-ului şi şi-a jurat să o învingă până la moartea sa. Între timp, Google începe să facă mişcări mari pe piţa de electronice şi doreşte să cumpere o companie de telefonie mobilă.

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com